10 نکته مهم در اسباب کشی

10 نکته مهم در اسباب کشی

10 نکته مهم در اسباب کشی منزل

برای اینکه بتوانید اسباب کشی منزل خود را به بهترین شکل انجام دهید لازم است با نکات مهم در اسباب کشی منزل آشنا شوید تا بتوانید بدون مشکل و در فرصت مناسب وسایل خود را جابجا کنید. رعایت این نکات قبل از اسباب کشی، حین آن و بعد از آن به شما کمک می کند تا راحت تر وسایل را جابجا کنید. لازم است برای بسته بندی وسایل خود زمان بگذارید و این کار را با دقت انجام دهید.

 

اسباب کشی خانه

1) وسایل مورد نیاز و لازم اسباب کشی منزل:

وسایلی که شما به هر ترتیب برای زندگی خود به آن‌ها نیاز دارید و باید به همراه خود به منزل جدید ببرید.

2) وسایل اضافی و دور ریختنی:

 گاه برخی از وسایل بسیار کهنه شده اند و یا هیچ استفاده‌ای در زندگی شما ندارند. بهتر است چنین وسایلی را دور بریزید هرچند که ممکن است برای شما خاطره انگیز باشند. به یاد داشته باشید رفتن به منزل جدید به معنای شروع یک فصل جدید در زندگی است پس چندان نگران از دست دادن چنین وسایلی نباشید.

3) وسایل فروختنی و یا بخشیدنی:

 گاه برخی از وسایل شما هنوز قابل استفاده هستند، اما بنا به دلایلی همچون شرایط منزل جدید، شما نمی‌توانید آن‌ها را با خود ببرید. بهترین کار برای این وسایل فروش یا بخشیدن به دیگران است.

4) وسایلی که باید در انبار نگه داشت:

 برخی از وسایل نیز اگر چه غیر ضروری هستند، اما در زمان‌های خاصی لازم می‌شوند. این وسایل را می‌توان در انبار نگهداری کرد و برای همین آن‌ها را لیست وسایل انبار قرار می‌دهیم.
راهنمای جامع و کاربردی اسباب کشی آسان
در نگاه اول این کار شاید سخت و وقت گیر به نظر برسد، اما باور کنید اگر بخواهید ارزش وسایل خود را در هنگام بسته بندی بسنجید ممکن است بسیاری از وسایل را به اشتباه دور بیندازید و یا متوجه می‌شوید که برخی از وسایل را می‌توانستید به راحتی بفروسبد یا به دیگران بخشید، اما اکنون دیگر وقت چنین کاری را ندارید. پس حوصله به خرج دهید و وسایل خود را طبق الگوی بالا دسته بندی کنید و خواهید دید که این کار چقدر در هنگام بسته بندی وسایل به شما کمک خواهد کرد و کار شما را سرعت می‌بخشد.

5)وسایل را چگونه بسته بندی کنیم؟

جعبه‌های ضخیم مقوایی در اندازه‌های مختلف: شما می‌توانید این قبیل جعبه‌ها را از فروشگاه‌هایی مانند سوپرمارکت‌ها به مبلغ اندک خریداری کنید.
ــ طناب: برای بستن برخی از جعبه‌های و وسایل (در صورت نیاز)
ــ چسب نواری پهن: برای چسب زدن کارتن‌های بسته بندی.
ــ نایلون‌های حباب دار: این نایلون‌ها برای قرار گرفتن در میان وسایل شکستی در کارتن‌ها بسیار کارآیی دارند چرا که در هنگام اسباب کشی می‌تواند به خوبی از آن‌ها در برابر ضربه محافظت کند. نایلون‌های حباب دار را می‌توان از فروشگاه‌های خرازی تهیه کرد.
ــ ماژیک: شما باستفاده از ماژیک می‌توانید محتوای موجود در جعبه را هم برای خود و هم برای کسانی که آن‌ها را جابجا می‌کنند مشخص کنید. برای این کار می‌توانید از ماژیک‌هایی با رنگ‌های مختلف نیز استفاده کنید (در ادامه مجدداً با این موضوع اشاره خواهیم کرد).
ــ ملحفه: گاه نیاز است برخی از وسایل همچون مبلمان یا تشک‌ها را به جهت کثیف نشدن در فرآیند اسباب کشی با ملحفه‌ها پوشاند. به همین دلیل تهیه چنین ملحفه‌هایی می‌تواند مفید باشد.
ــ روزنامه‌های باطله: روزنامه‌های باطله نیز می‌تواند همچون نایلون‌های حباب دار، در بسته بندی وسایل شکستنی مفید باشد.
ــ نایلون‌های ضخیم یا گونی‌های پلاستیکی بزرگ: این‌ها بهترین ابزار برای بسته بندی وسایل پلاستیکی و غیر شکستی همچون سبد‌های بزرگ لباس و وسایل یا ظروف پلاستیکی آشپزخانه هستند، زیرا می‌توانند تعداد زیادی از این وسایل را در خود جای دهند.

وسایل را چگونه بسته بندی کنیم؟6) مراقب کودکان باشید

برای آنها گاهی از پارک و بستنی هم لذت بخش تر است. مواظب کودکان باشید، توجیه کردن آنها کار آسانی نیست، بنابراین در صورتیکه امکان دارد آنها را از شرایط اسباب کشی دور نگه دارید.

7)در اسباب‌کشی منزل از وسایل شکستنی و قیمتی محافظت کنید

جدای از این مسئله که چه کسی به شما در اسباب‌کشی منزل کمک می‌کند گاهی اوقات اتفاقاتی رخ می‌دهد. با محافظت از ظروف، مجسمه، ظروف، آثار هنری و اشیای با ارزش دیگر هنگام بسته‌بندی و احتیاط هنگام حمل وسایل شکستنی و قیمتی، از شکسته شدن وسایل جلوگیری می‌کنید. وسایل بسته‌بندی را بسته به بودجه‌ی خود انتخاب کنید. شاید ارزان‌ترین لوازمی که می‌توانید پیدا کنید، روزنامه است. استفاده از روزنامه عالی است زیرا صفحات روزنامه اندازه‌ی مناسبی برای بسیاری از اشیاء دارند و می‌توان آن را بدون هزینه در بسیاری از مکان‌ها پیدا کرد.

پوشش پلاستیکی حباب‌دار و ورق‌های پلاستیکی نیز دو نمونه از بهترین ابزارهایی است که به هنگام اسباب‌کشی خانه در اختیار دارید. از پوشش پلاستیکی حباب‌دار برای حفاظت از قطعات چوبی ظریف استفاده کنید. بسته‌بندی‌های پلاستیکی و یا پوشش‌های مبل برای حفاظت از وسایلی مثل مبلمان استفاده شود. در صورت لزوم، پتوهای کهنه و یا پتوهای مخصوص بسته‌بندی را به کار ‌ببرید.

استفاده از ورق‌های مقوایی شیاردار در بین قطعه‎های چوبی ایده‌ی خوبی است. این نوع وسایل بسته‌بندی و نحوه بسته بندی وسایل باعث حفاظت بیشتر از وسایل چوبی شده و از خراش یا خط‌خوردگی هنگام جابه‌جا کردن وسایل درون کامیون جلوگیری می‌کند. پوشش پلاستیکی حباب‌دار برای حفاظت از نوک میز شیشه‌ای و آینه‌ها و همچنین حمل وسایل شکستنی ایده‌آل است. به گوشه و کنارهای شیشه و آینه‎ها توجه کنید. وسایل را بین دو ورقه مقوای راه‌راه جای دهید.

ظرف‌ها را بصورت افقی درون جعبه قرار ندهید. در عوض، بشقاب‌ها و کاسه‌های خود را در کاغذهای بسته‌بندی بپیچانید و به ‌آرامی در دو طرف یک جعبه قرار دهید و سپس فضاهای خالی را با پوشش پلاستیکی حباب‌دار پر کنید تا هنگام حمل وسایل شکستنی این چنینی از ترک‌خوردگی و شکستن آن‌ها جلوگیری شود.

اسباب کشی فوری

8)روی جعبه‌ها برچسب بزنید

از اتیکت برای نوشتن محتویات داخل هر جعبه بر روی جعبه‌ها و کناره‌های آن‌ها استفاده کنید. این کار کمک می‌کند خیلی راحت وسایل را پیدا کنید و برای مثال، چون حمل وسایل شکستنی باید با احتیاط انجام شود حتماً روی جعبه‌های حاوی وسایل قیمتی و ظروف شکستنی عبارت «شکستنی است» را قید کنید. این کار به حمل با احتیاط وسایل شکستنی، بار زدن سریع‌تر وسایل در کامیون و پیدا کردن راحت‌تر وسایل در خانه جدید کمک زیادی می‌کند.

9) در اسباب‌کشی منزل ابتدا سنگین‌ترین و بزرگ‌ترین وسایل را در کامیون قرار دهید

برای اسباب‌کشی منزل، باید نحوه بسته‌بندی وسایل و چیدن جعبه‌ها در کامیون را هم بدانید وسایل سنگین و بزرگ شامل لوازم‌خانگی از قبیل اجاق‌گاز، ماشین لباسشویی، یخچال و ماشین ظرف‌شویی و هر وسیله‌ی دیگری است که به بیش از دو نفر برای حمل آن نیاز دارد. این اقلام باید قبل از هر چیز دیگری در کامیون بارگذاری شوند. اقلام را به صورت عمودی نگهدارید و مطمئن شوید که با قرار دادن اشیاء سنگین در جهت مخالف تعادل ایجاد کرده‌اید.

10)در اسباب‌کشی منزل بزرگ‌ترین و سنگین‌ترین جعبه‌ها را بار دهید

نحوه بسته‌بندی وسایل در کامیون به این صورت است که ابتدا جعبه‌ها را بالای لوازم خانگی و وسایل سنگین قرار دهید و مطمئن شوید که هرگونه فضای خالی زیر میزها و روی صندلی‌ها را پر کرده‌اید. قبل از حمل جعبه‌ها مطمئن شوید که هیچ‌گونه وسیله شکستنی درون آن‌ها نیست.

در اسباب‌کشی منزل جعبه‌های سبک‌تر را روی جعبه‌های سنگین‌تر بگذارید

حتماً سبک‌ترین جعبه‌ها را بالای جعبه‌های سنگین قرار دهید. سعی کنید جعبه‌ها را تا جایی که به بالای کامیون می‌رسند به ‌ردیف بچینید. فضای بین بالای جعبه و سقف کامیون را باید با اقلام نرمی مانند کیسه‌های زباله پر از لباس، ملافه و ملحفه پر کرد.

در مرحله‌ی بعد اسباب‌کشی منزل وسایل شکستنی را قرار دهید

هنگام اسباب‌کشی منزل حتماً مطمئن شوید که وسایل شکستنی محکم بسته‌بندی شده و در جای خود قرار گرفته‌اند و در طی حمل ‌و نقل تکان نمی‌خورند. بهترین نقطه برای قرار دادن اقلام شکستنی بسته‌بندی‌شده، فضای خالی مانند زیر پایه‌های میز و صندلی است.

پاسخ دهید

ایمیل شما منتشر نخواهد شدقسمت های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

ممکن است از این برچسب ها و ویژگی های HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>